Service

E-Powercars, uw partner ook na verkoop

Om zorgeloos te blijven genieten van uw elektrische of hybride wagen, heeft u nood aan een vertrouwenspartner met vakkennis. Bij E-Powercars beschikken we over ruim 30 jaar ervaring, en screenen we om enkel gekwalificeerde autotechnici aan te werven. Zo leerden we doorheen de jaren ook alles wat te leren valt over EV’s (elektrische voertuigen) en elektrisch rijden. Uw persoonlijk autoplezier blijft ons absoluut focuspunt.

Amper onderhoudskosten

Een elektrische of hybride wagen vereist heel wat minder onderhoud dan een auto op benzine of diesel. Dit heeft te maken met eenvoudigere, maar voor vooral ook beduidend minder onderdelen. Een elektrische wagen heeft gemiddeld 200 onderdelen en een wagen op fossiele brandstof ongeveer 1700. Er zijn minder bewegende en sluitbare onderdelen aanwezig in de wagenstructuur. Met als gevolg dat deze dus ook niet vervangen moeten worden.

Ook hoef je nooit olie te verversen, een distributieriem te vervangen en heb je amper slijtage van remblokken en -schijven. Kortom een elektromotor is een veel eenvoudiger en goedkoper onderdeel. 

Daarnaast bestaat er wel een inspectieplicht, iets wat tweejaarlijks gepland moet worden of na maximum 30.000 kilometer. Meestal vernieuwen we dan de interieurfilters, vullen we alle vloeistoffen bij en is er een check-up van alle slijtageonderdelen.

We stay up-to-date

Onze werkplaats in Torhout is uitgerust met de meest moderne apparatuur om efficiëntie en kwaliteit te blijven garanderen, ook na verkoop tijdens inspecties en herstellingen.

We volgen alle nieuwe evoluties en technologieën op de voet zodat je met al je vragen bij ons terecht kan. Een afspraak nodig voor een inspectie, kleine of grote herstellingen, bandenwissel of carrosserieschade?

Bij E-PowerCars kan het allemaal. Niets is ons te veel en alles is uiterst betaalbaar.

Net als bij smartphones wordt het steeds gebruikelijker dat een EV na geruime tijd een update krijgt. Dit om mogelijke bugs weg te werken, de software van uw wagen verder te optimaliseren en om extra functies te realiseren. Dit wordt meestal automatisch uitgevoerd via Wi-Fi of via het mobiel netwerk.

Even op uw gemak in onze wachtruimte

Indien u graag wacht op uw wagen terwijl wij het onderhoud of de herstelling doen, verwelkomen we u graag in onze wachtruimte. In de showroom te Torhout stellen wij graag een afzonderlijke zithoek ter beschikking die voorzien is van alle comfort. Zo kunt u gezellig de krant of een magazine lezen, televisie kijken, verder werken op uw laptop of even surfen met uw gsm. U kan gebruik maken van ons gratis draadloos netwerk. Dit alles wordt u met veel plezier aangeboden met een heerlijk kopje koffie of thee!

Inspectie
Kleine en grote inspectie, controle veiligheidssystemen, check-up motor, controle & bijvullen olie en andere vloeistoffen, enzovoort.

Aircoservice
Ontsmetten en ontgeuren van het luchtcircuit, bijvullen van airco, volledig onderhoud, herstellen defecten, enzovoort.

Bandenservice
Bandenwissel tussen winter- en zomerperiode, plaatsen van nieuwe banden, controleren bandenspanning, correcte uitlijning en uitbalancering, enzovoort.

Diagnose
Alle diagnoses, uitlezen van elektronica, aanpassen instellingen, opsporen van storingen, fouten verwijderen, enzovoort.

Koetswerk of carrosserie
Herstellen van blikschade, grote schade, deuken, enzovoort.

Diversen
Een andere dienst? We bekijken samen met u de mogelijkheden.