Over ons

Een familiezaak vol passie die niet achterblijft in de groene evolutie

De afgelopen jaren is het familiebedrijf Powercars uitgegroeid tot een huis van vertrouwen voor trendy en karaktervolle wagens van de beste automerken. Daarnaast hebben we allerminst stilgezeten op gebied van elektrische wagens. Een deel van ons wagenpark onderging een elektrificatie.

Daarom kunnen we u vandaag ook knappe nieuwe EV’s aanbieden en jonge elektrische tweedehandsvarianten aan de beste voorwaarden. Zoals altijd richt ons team al z’n energie op voornamelijk één ding: u een wagen aanbieden met nét dat tikkeltje meer.

Het familiebedrijf werd opgebouwd door de familie Van Oost en heeft ondertussen twee vestigingen in West-Vlaanderen, in Zedelgem (Loppem) en Torhout. In onze vestiging in Torhout verwelkomen we u ook graag voor alle diensten na verkoop. We beschikken over een professionele werkplaats die uitgerust is met de modernste apparatuur en werken met een team van ervaren techniekers.

E-wagens van topkwaliteit en aan de beste prijzen

E-Powercars specialiseerde zich in sterke Duitse merken zoals Audi, BMW, Mercedes, Porsche en Volkswagen. Maar natuurlijk voegen we ook andere EV-cars toe aan ons aanbod. Telkens opnieuw selecteren wij de beste wagens na een strenge en selectieve kwaliteitscontrole.

Onze klanten zijn meer dan een nummer

Wij zorgen bij E-Powercars dat u niet zomaar de zoveelste in de rij bent, maar u krijgt persoonlijke begeleiding. De klant is voor ons veel meer dan een nummer, waarbij de visie verder gaat dan enkel de fase van verkoop. We denken ook aan de langere termijn, zodat u als klant altijd zorgeloos kan blijven. Een persoonlijke en correcte aanpak dragen wij hierbij hoog in het vaandel.

Een gedreven en professioneel team

Een ervaren en gedreven power team van 10 medewerkers staan dagelijks klaar voor een gedegen service. Klein of grote inspectie, wisselen van banden, een defect of schade aan de carrosserie van uw wagen? Wij spelen graag kort op de bal en volgen alles op een professionele en snelle manier op.

Familie Van Oost leert u graag kennen! Tot binnenkort, Eddy, Olivier en Matthias.